من یک دلداده

مربای تمشک

دوشنبه, ۹ مهر ۱۳۹۷، ۰۵:۵۸ ق.ظ

طرز تهیه و دستور پخت مربای تمشک خیلی آسان و خوشمزه در منزل

طرز تهیه مربای تمشک بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه مربای تمشک , مربای تمشک , دستور تهیه مربای تمشک

اگر شما هم نام مربای تمشک را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه و دستور پخت مربای تمشک خیلی آسان و خوشمزه در منزل

مواد لازم برای تهیه مربای تمشک :

تمشک :♦: 3 کیلو گرم

شکر :♦: یک کیلو گرم

 

طرز تهیه و دستور پخت مربای تمشک خیلی آسان و خوشمزه در منزل

بهتر است کلیه مربا ها (به جز مربای به) را در ظروف لعابی تهیه کنید .

هنگام انتخاب قابلمه لعابی توجه کنید که قابلمه کاملا سالم و فاقد هرگونه پریدگی لعاب باشد .

طرز تهیه مربای تمشک , مربای تمشک , دستور تهیه مربای تمشک

طرز تهیه مربای تمشک :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربای تمشک ابتدا باید

تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش خشک شود.

سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌.

همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانه‌های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید.

طرز تهیه و دستور پخت مربای تمشک خیلی آسان و خوشمزه در منزل

استفاده از آبلیمو برای جلوگیری از کپک زدن مربا و بالا بردن ماندگاری آن است. دقت کنید که آبلیمو را در آخرین دقایق به مربا اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود .




  • آتنا حبیبی

نظرات (۱)

عالی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی